mask

Probon na Jesiennej Konferencji KSPOiW 2025

Za nami Jesienna Konferencja Krajowego Stowarzyszenia Przetwórców Owoców i Warzyw (KSPOiW) – inspirujące spotkanie przedstawicieli branży przetwórczej, technologicznej i chłodniczej.
Podczas wydarzenia wysłuchaliśmy prezentacji m. in. na temat wpływu uwarunkowań zewnętrznych na produkcję owoców i warzyw dla przetwórstwa oraz sami zaprezentowaliśmy prezentację „Oszczędność wpisana w proces”, pokazując, jak skorelowanie instalacji chłodniczych, grzewczych i wentylacyjnych pozwala realnie obniżyć zużycie energii w zakładach przetwórstwa spożywczego.
Dziękujemy organizatorom KSPOiW za profesjonalne wydarzenie w szczególności Panu prezesowi Andrzejowi Gajowniczkowi oraz wszystkim uczestnikom za rozmowy i wymianę doświadczeń.

konferencja-01
konferencja-02